Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wellicht is het een van de volgende vragen die wij vaak gesteld krijgen. Om je snel aan een antwoord te kunnen helpen, hebben we ze hier voor je op een rijtje gezet.

Via het contactformulier kun je je bestelling plaatsen of informatie hierover aanvragen. Je kunt ook telefonisch of per WhatsApp je bestelling plaatsen op 06 – 20 00 31 84.

Drie weken vooraf bestellen is het meest ideaal. Gemiddeld zien we dat dit zo’n twee weken vooraf gebeurd. Afhankelijk van de drukte kun je ook geluk hebben als je last minute bestelt. Ik zou zeggen, vragen staat vrij!

Voordat je wat lekkers gaat bestellen, is het handig om te weten wat voor feestje het gaat worden en hoeveel gasten er komen. In veel landen is het de stelregel om gebak te bestellen voor 1,5 keer het aantal porties dan dat er gasten zijn. Wij in Nederland zijn iets zuuniger en bestellen meestal iets meer afgepast. Advies nodig? Wij helpen je graag!

Wij maken geen werk van een ander decorateur na. Wij laten ons graag inspireren en ontvangen ook graag foto’s van u hiervoor, maar namaken en een taart als het ware kopiëren doen we niet. Het is niet leuk voor de originele ontwerper en niet fijn dat wij onze eigen creativiteit niet kunnen gebruiken. Iedere decorateur heeft een eigen stijl, dat is te vergelijken met een handschrift. Dat is niet na te maken.

Hiervoor verwijzen wij graag naar deze pagina.

Nee, wij werken met de allerbeste fondant van Callebaut. Dit is niet te vergelijken met andere soorten.

Allergieën graag melden bij het plaatsen van de bestelling. Wij kunnen geen garanties geven i.v.m. kruisbesmetting. Als u last heeft van een ernstige allergie verwijs ik graag door naar een collega met deze specialisatie. Als u niet gevoelig bent voor ‘sporen’ dan kunnen wij door het weglaten van bijvoorbeeld pinda, noten of gelatine toch uw bestelling voor u maken.

Over smaak valt niet te twisten, gelukkig maken wij ook zonder fondant, prachtige en heerlijke taarten.

Nee. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar een een andere cakery.

Bestellingen boven 75,- euro kunnen worden bezorgd, hiervoor worden bezorgkosten in rekening gebracht op basis van het bezorgadres.

Wij zijn gevestigd nabij het centrum van Eindhoven. Onze Cakery is enkel open op afspraak.

De bestelling wordt verpakt in een gebaksdoos of in cellofaan. Uw bestelling is altijd goed gekoeld, zodat de producten stevig genoeg zijn om goed vervoerd te kunnen worden. Door het koelen zijn producten minder kwetsbaar.

U kunt uw bestelling het beste met de auto vervoeren. U plaatst deze dan op de vloer in de kofferruimte of wanneer de ruimte dit toelaat aan de bijrijderskant. Een taart of andere producten op schoot houden tijdens het vervoer is af te raden. Taartlagen kunnen verschuiven of inzakken. Wij pakken de bestelling zorgvuldig in en zorgen dat de producten goed gekoeld zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadiging tijdens het vervoer.

Hiervoor verwijzen we graag naar de pagina “prijzen”.

Betalingen worden gedaan wanneer de bestelling akkoord is, dus voordat u de bestelling ophaalt of laat bezorgen. Dit gaat middels een factuur die u per mail ontvangt of via een betaalverzoek.

U kunt uw bestelling tot een week voor de leverdatum annuleren. Daarna is dit niet meer mogelijk.

Vrijwel alles op de taart is eetbaar. Echter moeten er soms onderdelen ondersteund worden met houten stokjes of ijzerdraad. Deze treft u altijd aan in stapeltaarten en in onderdelen die rechtop moeten staan op onze producten. Daarnaast werken wij ook wel eens met niet eetbare taarttoppers van karton, hout of kunststof en in een enkel geval met speelgoed.

De houdbaarheid is niet van alle producten hetzelfde, maar voor alle producten geldt dat deze een dag na het ophalen/bezorgen nog heerlijk vers zijn. Wilt u uw product graag langer bewaren, vraag ons dan even om advies.

Nee, helaas niet. We verzorgen wel privé workshops in onze Cakery, voor maximaal 4 personen. 

Ja. We verzorgen momenteel prive workshops in onze Cakery, voor maximaal 4 personen. 

Naast de lekkerste taarten en cupcakes verzamelen wij ook digitale cookies. :)